Den perfekte vinterjakken

Vinteren har virkelig begynt nå, og det kan man både kjenne på temperaturen som er helt i bunn og se på snøen som begynner å legge seg over hele landet. I denne tiden klarer man seg ikke uten en god vinterjakke, som kan sørge for å holde deg varm på selv de kaldeste dager. Og her er Parajumpers jakkene uten tvil en av de mest opplagte valg. Merket Parajumpers ble etablert etter designeren fikk inspirasjon fra den velkjente 210 Rescue Squadron på Alaska. Og dette kan tydelig ses i kolleksjonene i dag. De skaper yttertøy som er funksjonelt, høyteknologisk og innovativt. Deres fokus ligger på kvalitet, komfort og funksjonalitet, slik at du kan få behagelige, praktiske jakker med en flott passform og simpel design.

De herlige Parajumpers jakker henvender seg til enhver anledning. Du kan bruke de til hverdag i forbindelse med jobb eller studie, de kan anvendes for uteliv og aktiviteter, og så går det fint an å bruke de for mer festlige anledninger også på grunn av den simple og stilige designen. De tilbyr en lang rekke forskjellige modeller og designs, og du kan stort sett finne noe for hver årstid. Gå for eksempel etter de herlige termojakker eller dunvester som er perfekte for en kjølig kveld eller morgen, og som er veldig praktiske med den lette, simple designen. For vinteren kan du finne den populære Kodiak som var den modellen som startet suksessen for Parajumpers. Den herlige parka er både stilig, utrolig komfortabel og holder deg varm med sin avanserte teknologi og høye kvalitet. Du kan også finne de lette vindjakker som er opplagte for vandreturen, eller når været byr på masse vind og regn. 

Parajumpers tilbyr jakker for både menn og kvinner, og du kan velge mellom masse ulike materialer, farger og designs. Fra de korte, lette overgangsjakker til de lange, tunge frakker og varme dunjakker – valget er helt opp til deg. Den tidløse designen og høye kvaliteten gjør at du kan ha glede av din Parajumpers jakke år etter år, og at den aldri går av moten. Du kan selvfølgelig også finne annet yttertøy i kolleksjonen, som for eksempel hansker og luer.

Du kan finne et stort sortiment av de herlige Parajumpers kolleksjoner hos Kleins.no. Finn dine favoritter, og merk selv hvordan de har kombinert komfort, design og funksjonalitet for å skape herlig yttertøy med fantastisk passform. Da blir du kledd godt på til hele vinteren.