Enkel og skånsom fjerning av flekker

Med den effektive flekkfjernersåpen fra På Stell trenger du ikke lenger bekymre deg når du får flekker på dine plagg. Såpen kan nemlig anvendes for rask, enkel og effektiv fjerning av alle mulige typer flekker. Den kan brukes på de fleste tekstiler som ull og bomull samt andre materialer som for eksempel tre. Blant annet er den utrolig brukbar dersom du skulle få en rødvinsflekk på skjorten, kjolen eller et annet plagg. Rødvin er en vanskelig flekk som ikke går av i vanlig vask, men med På Stell flekkfjernersåpen blir det enkelt.

Alt du må gjøre er å fukte flekken med lunkent vann og gni på flekkfjernersåpen. Er det en gammel flekk kan det være nødvendig å la det være i en stund, men ellers kan du se flekken forsvinde i løpet av kort tid. Etterfølgende kan du skylle av såpen med lunkent vann, og så legger du bare plagget til vask og kaster det i vaskemaskin på samme måte som du pleier. Du kan også fjerne flekken uten å vaske plagget ved å fukte det, gni på såpen og legge det i press mellom f.eks. et strykebrett, et rent håndkle og et strykejern. Slik kan du fjerne flekken her og nå uten at du må vaske plagget.

På Stell Flekkfjernersåpe kan slik hjelpe deg til å fjerne rødvinsflekker raskt og effektivt. På nettsiden kan du lese mer om hvilken metode du skal bruke, og du kan samtidig kjøpe ditt produkt. Såpen er svært drøy, veldig skånsom, og basert på naturlige ingredienser. Den inneholder ingen skadelige stoffer som parfym, amoniakk eller silikon som kan påvirke deg eller miljøet på en negativ måte. Den er samtidig økologisk nedbrytbar, slik at du kan anvende din flekkfjernersåpe med god samvittighet over for miljøet. Kjøp selv såpen og opplev hvor lett det kan være å fjerne flekker i hverdagen.