Herlig hudpleie fra Decrusto.no

Ordentlig hudpleie i høy kvalitet er viktig i hverdagen hvis din hud skal holde seg sunn og frisk i mange år. Riktig hudpleie kan gi huden din et yngre utseende og gjøre den både merkbart og synlig mykere og glattere. Decrusto.no har gjort det enkelt å velge de riktige produkter. De har nemlig produsert en serie av hudpleie produkter som du kan bruke i din hverdag. Alle produkter har en unik sammensetting av ingredienser som gjør de veldig effektive, og så er de samtidig enkle og raske å bruke. I tillegg inneholder de ingen stoffer som er skadelige for deg og miljøet så du kan bruke de med god samvittighet. Som bonus forhandler Decrusto.no sine produkter til veldig konkurransedyktige priser så alle kan ha råd til god hudpleie.

Blant produktene har de den herlige Liposome Facial Cream som er en ansiktskrem du kan anvende hver dag eller etter behov. Kremen absorberes raskt i huden, noe som betyr at du kan bruke den når det passer det – før du legger deg, før jobb eller lignende. Ansiktskremen inneholder både aktivt stabilisert oksygen og beta 1,3/1,6 glukaner. Disse er med til å stimulere kollagenstimulasjon i huden og øker cellens evne til regenerering. Dette betyr at huden din kan holde seg ung og frisk i lenger tid. Samtidig har de en antibakteriell og desinfiserende effekt, så huden din blir helt ren. Ingrediensene styrker hudens immunforsvar og har en langtidsvirkende effekt på hudens elastisitet så den blir merkbart glattere. Kremen inneholder selvfølgelig også en unik sammensetting av vitaminer og næringsstoffer som gir huden den nødvendige næringen. Med Liposome Facial Cream fra Decrusto.no får du strammere hud, som blir synlig og merkbart friskere og glattere, og kremen er med til å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse.

Ansiktskremen passer til alle hudtyper og kan derfor brukes av både menn og kvinner i alle aldre. Den inneholder ingen parabener, fargestoffer, silikon, mineralske oljer eller annet som kan skade deg eller miljøet. Samtidig er verken det ferdige produktet eller inngredienser testet på dyr. Du kan med fordel kombinere Liposome Facial Cream med ansiktsmasken fra Decrusto, Black Peel off Mask for et enda mer effektiv resultat. Besøk nettsiden i dag og les mer om de forskjellige produkter fra Decrusto.no for å finne den optimale hudpleie til deg. Du kan alltid være sikker på høy kvalitet og lave priser, når du handler med Decrusto.no, og så får du samtidig en super service hver gang.