Herlige Escape Rooms i Oslo

Vil du prøve en morsom aktivitet for hele familien eller for alle vennene? Da er et Escape Room en opplagt mulighet. Nå kan du prøve de populære, utfordrende og artige rom i Oslo. Ta med familien, vennene, dine kollegaer eller lignende og se om dere har det som skal til. Med Teamescape.com kan du velge mellom masse gjennomførte og spennende rom, som garantert vil utfordre din evne til å tenke ut av boksen og holde hodet kaldt i pressede situasjoner. Med medrivende tema som er gjennomført ned til minste detalje i både rommets design og historie, vil du virkelig føle at du er en del av et levende mysterium.

Har du ikke prøvd et Escape Room før, da er konseptet dette: du og laget ditt blir låst inne på et rom, som er bygget opp om et bestemt tema. Her må dere løse et mysterium eller lignende, og det endelige målet er å finne en kode, nøkkel eller noe lignende som skal få dere ut av rommet. For å gjøre dette må dere finne spor og redskaper, løse oppgaver og gåter, og klare alle de andre utfordringer. Dette vil til slutt lede dere frem til det endelige svaret. Men husk på, at tiden hele tiden går, og dere må klare alle utfordringer før tiden renner ut. 

Med et Escape Room i Oslo får dere altså en utrolig utfordrende og morsom opplevelse, som garantert vil sette dere på prøve og få adrenalinen i gang. Det kreves ingen stor viten eller fysisk styrke for å delta. Til gjengjeld må dere arbeide sammen, tenke logisk, være kreative og ikke minst holde hodet kaldt når tiden holder på å renne ut. Samarbeid, ro og overblikk er sentrale elementer i dette spillet med deg som levende deltager. Derfor er det også en opplagt mulighet som teambuilding aktivitet for en arbeidsplass. 

Dere vil uten tvil få masse latter og morsomme historier ut av å prøve et Escape Room, og det er interessant å se hvordan man selv håndterer det presset som legges. Her kan dere være aktive og utfordre hjernen på samme tid. Prøv en av de spennende, gjennomførte og medrivende Escape Room i Oslo fra Teamescape.com, og velg deres favoritt rom ut fra det temaet eller nivået som passer best for dere. Dere er garantert en opplevelse dere sent vil glemme, og du vil helt sikkert få smak for å utfordre deg selv med enda flere rom i fremtiden.