Prøv et Escape Room i dag

Et Escape Room er en perfekt teambuilding aktivitet for du og dine kolleger, for en morsom aktivitet med vennene, eller for en annerledes og utfordrende opplevelse med hele familien. Her får dere nemlig virkelig testet deres evner til samarbeid, og alle kan bli med fordi det ikke er noen krav til fysisk styrke eller spesifikk viten. Kort sagt er et Escape Room et spill, der du og laget ditt blir låst inne på et rom, og hele formålet er å komme seg ut igjen. Dette kan dere kun gjøre ved å finne frem til de redskaper og spor som ligger gjemt på rommet, løse gåter og finne hints. I siste ende skal disse hjelpe dere til å finne den endelige nøkkel eller kode som åpner opp døren.

Men husk på – tiden renner sakte ut, og dere må klare alle oppgaver før klokken står på null. Spillet stiller store krav til samarbeid, og deres evne til å holde hodet kaldt i pressede situasjoner. Noen oppgaver krever kreative løsninger, mens du andre ganger må ha en logisk tilgang. Derfor er det kun en fordel å ha forskjellige personligheter med på laget.

Spillet blir gjort enda mer levende ved å være bygget opp om en medrivende, spennende historie eller et mysterium, og ved at rommet har en gjennomført design og er utstyrt med masse effekter. Så har du et lag som er klar på en utfordring for både sinn og hjerne? Da skal dere prøve et Escape Room i Oslo, og se om dere har hva som skal til. Det er alltid garanti for utfordring, høyt adrenalin nivå og ikke minst masse latter og smil underveis. En opplevelse som dere helt sikkert aldri vil glemme, og som kun vil gjøre dere enda tettere og bedre til å samarbeid i stressede og utfordrende situasjoner.