Stort utvalg av juniorsenger

Hos Kidsparadise.no kan du finne et stort utvalg av møbler og tilbehør for barnerommet, og dette gjelder selvfølgelig også barnerommets kanskje viktigste element – nemlig sengen. En barneseng må være komfortabel, slitesterk og praktisk, og samtidig kan den gjerne ha et fint og gjennomført design. Uansett hvilken barneseng du er på utkikk etter, så kan du finne den hos Kidsparadise.no.

På siden finner du blant annet en lang rekke forskjellige juniorsenger. En juniorseng kan brukes av barna i mange år. Det er oftest den første sengen de får når de er for store til sprinkelsengen eller vuggen, og den kan brukes helt til de er rundt 10 år +/- og skal over i en ordentlig voksenseng. Det avhenger selvfølgelig av barnets størrelse og ønsker, men juniorsengen kan ofte anvendes i minimum 5 år. Det betyr at det er en seng som barna kan vokse i, og den skal gjerne være robust og slitesterk. 

Du kan velge mellom en rekke forskjellige juniorsenger. Her får du alt fra de vanlige, enkle juniorsenger – gjerne med en kant rundt så barna ikke faller ut på natten – som er et godt og sikkert valg, dere kan ha glede av i mange år. Du kan også finne mer kreative, søte og morsomme designs der sengen er designet som et prinsesseslott eller et propellfly. Et perfekt valg for de barna som vil ha en koselig seng, der de føler seg godt hjemme. Juniorsenger finnes også som halvhøy eller høysenger, som er helt opplagt dersom du vil ha plass under sengen til for eksempel oppbevaring eller lek. En veldig plassbesparende og praktisk løsning. Har du to barn som deler rom, da er etasjesengen en veldig god løsning, fordi barna kan dele seng men fortsatt bevare privatlivet. 

Det vil si at du kan få en juniorseng for alle behov, uansett barnets alder og ønsker. Du kan velge mellom masse ulike designs og typer for å finne den helt riktige for deres barnerom. Når du kjøper en juniorseng fra Kidsparadise.no, da er du alltid garantert en høy kvalitet med optimal slitestyrke og komfort, samt sterke kvalitetsmaterialer og gjennomtenkt design. Få for eksempel en morsom juniorseng med sklie som inspirerer til lek og moro, eller en seng med innebygd uttrekk for praktisk oppbevaring og ekstra soveplass. Finn din favoritt blant de mange juniorsenger hos Kidsparadise.no, og husk på at du alltid får fordelaktige priser og en super service hver gang du handler.